Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Η Hunan group control energy technology Co., Ltd. (GCE) είναι μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη περιφερειακού εξοπλισμού BMS και μπαταρίας λιθίου.

Hunan GCE Technology Co.,Ltd

εργάζονται στο εργοστάσιο:

Hunan GCE Technology Co.,Ltd

Το υψηλής απόδοσης σύστημα διαχείρισης μπαταριών λιθίου που παράγεται από την εταιρεία μας υιοθετεί την κορυφαία διεθνή τεχνολογία,που βελτιώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα διαχείρισης της μπαταρίας και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας λιθίουΗ προηγμένη στρατηγική ελέγχου BMS αποφεύγει τις δυσκολίες και την αστάθεια που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι ανταγωνιστές για το BMS μας.

Hunan GCE Technology Co.,Ltd

 

Το λογισμικό χαμηλής τάσης 4S έως 24s BMS έχει ευρύ φάσμα χρήσεων, πλούσιες διεπαφές προϊόντων, ισχυρή κλιμακωτότητα και συμβατότητα δευτερογενούς ανάπτυξης.30s έως 75s BMS υιοθετεί master-slave ολοκληρωμένο σχεδιασμό και λύση ρελέ για την κάλυψη της ζήτησης μπαταρίας λιθίου πολλαπλών σειρών μπαταριών μικρής χωρητικότητας. να μειώσει σημαντικά το κόστος χρήσης των χρηστών. 60s-270s υιοθετεί αρχιτεκτονική master-slave τριών επιπέδων,που μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σειράς και παράλληλης λειτουργίας των ενιαίων μπαταριών λιθίου μεγάλης χωρητικότητας εντός 1000V.

 

Με την κυριαρχία της βασικής τεχνολογίας του BMS και την εφεύρεση σε αυτή τη βάση, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει μια ποικιλία περιφερειακών συσκευών μπαταρίας λιθίου για να καλύψει τις υψηλής ποιότητας ανάγκες της αγοράς.

Ιστορία

Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης GCE ιδρύθηκε το 2012. Μετά από 8 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης υψηλής τάσης BMS, αποκτήσαμε θεσμική επένδυση και ιδρύσαμε την εταιρεία GCE το 2020. Τα προϊόντα αναγνωρίζονται ιδιαίτερα από τους πελάτες.

 

Hunan GCE Technology Co.,Ltd

Hunan GCE Technology Co.,Ltd

Υπηρεσία

Hunan GCE Technology Co.,Ltd

Η GCE ασχολείται με την έρευνα και την ανάπτυξη BMS υψηλής τάσης για 10 χρόνια και έχει πλούσια εμπειρία στην υπηρεσία λύσεων μετά την πώληση.Μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να λύσουν δύσκολα προβλήματα στη λειτουργία του συστήματος μπαταρίας λιθίουΗ GCE παρέχει επίσης υπηρεσίες ανάπτυξης συνδέσεων επικοινωνίας μεταξύ BMS και μετατροπέα και UPS.Παρέχει επίσης υπηρεσίες OEM / ODM για πρώην πελάτες TOP10, εξουσιοδοτεί τους πελάτες να αγοράζουν τοπικά και να παρέχουν υπηρεσίες μετά την πώληση και σχετική τεχνική κατάρτιση.

 

Η ομάδα μας

Hunan GCE Technology Co.,Ltd

Η GCE διαθέτει 12 πρώτης κατηγορίας μηχανικούς ανάπτυξης BMS, 10 διευθυντές μάρκετινγκ υπεύθυνους για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις και περισσότερους από 50 ανώτερους τεχνικούς πρώτης γραμμής.

Hunan GCE Technology Co.,Ltd

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Jeffrey
Τηλ.: : 0086-17773109286
Φαξ : 86-731-86187065
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)