Να στείλετε μήνυμα
Hunan GCE Technology Co.,Ltd
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις πώς να επιλέξετε κατάλληλο GCE BMS υψηλής τάσης για σύστημα μπαταρίας 100kwh;
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. Jeffrey
Φαξ: 86-731-86187065
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

πώς να επιλέξετε κατάλληλο GCE BMS υψηλής τάσης για σύστημα μπαταρίας 100kwh;

2023-10-11
Latest company news about πώς να επιλέξετε κατάλληλο GCE BMS υψηλής τάσης για σύστημα μπαταρίας 100kwh;

Για να επιλέξετε ένα κατάλληλο GCE High Voltage BMS για σύστημα μπαταρίας 100 kWh, πρέπει να λάβετε υπόψη τους ακόλουθους παράγοντες με βάση τις παρεχόμενες πληροφορίες:

 

Διαμόρφωση μπαταρίας: Καθορίστε τον αριθμό των κυψελών ή των μονάδων μπαταρίας στο σύστημά σας.Πρέπει να υπολογίσετε τη σειρά σύνδεσης των μπαταριών σας να πέσει σε αυτό το εύροςΓια παράδειγμα, αν έχετε 96 κελιά, μπορείτε να τα ρυθμίσετε ως 12S (8 κελιά σε σειρά) ή 16S (16 κελιά σε σειρά).

 

Ανάλογα με το φορτίο και τις απαιτήσεις ισχύος, επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή ρεύματος που παρέχεται από την τεχνολογία GCE.Οι διαθέσιμες επιλογές είναι 50A, 125A, 160A, 250A, 400A, και 500A. Επιλέξτε μια τάση που μπορεί να χειριστεί το μέγιστο ρεύμα που αναμένεται να αντλήσει άνετα το σύστημά σας.

 

Πεδίο τάσης: Σκεφτείτε το εύρος τάσης του συστήματος μπαταρίας σας. Το GCE High Voltage BMS υποστηρίζει τάσεις που κυμαίνονται από 96V έως 864V. Βεβαιωθείτε ότι η τάση του συστήματος σας βρίσκεται εντός αυτού του εύρους.Για παράδειγμα:, εάν το σύστημα μπαταρίας λειτουργεί με 400V, είναι συμβατό με το GCE High Voltage BMS.

 

Χαρακτηριστικά ασφάλειας: Αξιολογήστε τα χαρακτηριστικά ασφάλειας που παρέχει η λύση GCE BMS. Επιβεβαιώστε ότι παρέχει ολοκληρωμένη προστασία από υπερφόρτιση, υπερφόρτιση, βραχυκυκλώματα,και θερμικά γεγονόταΨάξτε για χαρακτηριστικά όπως ισορροπία κυττάρων, παρακολούθηση θερμοκρασίας και μηχανισμούς ανίχνευσης σφαλμάτων για να διασφαλίσετε την ασφάλεια του συστήματος μπαταρίας σας.

 

Επικοινωνία και παρακολούθηση: Εξετάστε τις δυνατότητες επικοινωνίας και τα χαρακτηριστικά παρακολούθησης της λύσης GCE BMS.Βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει πρότυπα πρωτόκολλα όπως CAN λεωφορείο ή Modbus για απρόσκοπτη ολοκλήρωση με άλλα συστημικά στοιχείαΨάξτε για ενημερώσεις κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, συναγερμούς και την ικανότητα παρακολούθησης κρίσιμων παραμέτρων όπως τάση, ρεύμα, θερμοκρασία και κατάσταση φόρτισης.

 

Μελλοντική επέκταση: Αξιολογήστε την επεκτασιμότητα της λύσης GCE BMS.

 

Βάσει των ειδικών σας απαιτήσεων, συμβουλευτείτε απευθείας την GCE Technology για να συζητήσετε τη διαμόρφωση του συστήματος μπαταρίας, την ισχύ και το εύρος τάσης.Θα είναι σε θέση να παρέχουν ειδική καθοδήγηση και να συστήσουν την πιο κατάλληλη μονάδα BMS υψηλής τάσης GCE που ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες σας για το σύστημα μπαταρίας 100 kWh.

 

Για παράδειγμα, με βάση τη Lifepo4 3.2V100Ah, 16S51.2V 100Ah μονάδες, 10 μονάδες σε σειρά σύνδεση για να κάνει ένα ράκ, τότε θα πάρουμε 51.2kwh / ράκ, δύο ράκ σε παράλληλη σύνδεση για να κάνει 102.4kwh σύστημα.Απαιτείται λύση BMS εδώ:

1 σύνολο SBMS07 ((ΒΜ στοίβας με οθόνη 7 ′′)

2 σετ RBMS07-D23-125A512V

20 μονάδες 16s BMU ((BMU02B-N16S08T48F)

20 σετ 16s συρματόπλεγμα.

 

Εάν βασίζεται σε 3.2V200Ah, η λύση θα μπορούσε να είναι:

1 σύνολο RBMS07-D23-250A512V

10 μονάδες 16s BMU ((BMU02B-N16S08T48F)

10 σετ 16s συρματόπλεγμα.

Βέβαια, υπάρχουν πολλές άλλες πιθανές επιλογές, και στην πράξη, αρκεί να επιλέξετε ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες.

 

Είμαστε ένας επαγγελματίας κατασκευαστής Συστήματος Παρακολούθησης μπαταρίας (BMS) για να προσφέρουμε λύσεις διαχείρισης ασφάλειας μπαταρίας για Κέντρα Δεδομένων, Σταθμούς Ενέργειας Αποθήκευσης Ενέργειας, IDCs, Αίθουσες Υπολογιστών, Σιδηροδρομική Μεταφορά,Σταθμοί βάσης τηλεπικοινωνιώνΕίμαστε εξειδικευμένος προμηθευτής για την Vertiv, Schneider, Socomec, Eaton, κλπ.
Οι λύσεις μας παρακολούθησης μπαταρίας μπορούν να παρακολουθούν την μπαταρία 7 * 24 ώρες για να βοηθήσουν τους πελάτες να μειώσουν τον κίνδυνο αποτυχίας της μπαταρίας.