Να στείλετε μήνυμα
Hunan GCE Technology Co.,Ltd
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Τι είναι υπερστροφή, υπερστροφή και υποστροφή
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. Jeffrey
Φαξ: 86-731-86187065
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Τι είναι υπερστροφή, υπερστροφή και υποστροφή

2024-03-24
Latest company news about Τι είναι υπερστροφή, υπερστροφή και υποστροφή

Τι είναι υπερστροφή, υπερστροφή και υποστροφή

 

Τα συστήματα ηλεκτρικού ελέγχου συχνά αντιμετωπίζουν βραχυκύκλωμα, υπερστροφή, υπερφόρτωση, μηδενική τάση, υποστροφή, υπερστροφή και άλλα φαινόμενα σφάλματος!Το γενικό ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου διαθέτει τουλάχιστον δύο συνδέσμους προστασίας προστασίας από σύντομο κύκλωμα και προστασία από υπερφόρτωση., και αντίθετα, δεν μπορεί να ονομαστεί πλήρες ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι υπερστροφή, υπερστροφή και υποστροφή  0


Υπερστροφή: Για παράδειγμα, ο κινητήρας δεν ξεκινά σωστά ή η ροπή φορτίου αυξάνεται απότομα
Σε σύγκριση με το ρεύμα βραχυκυκλώματος, το ρεύμα παραπάνω είναι μικρότερο από το ρεύμα βραχυκυκλώματος.και είναι σίγουρα μεγαλύτερο από το ονομαστικό ρεύμα του κινητήρα, αν και το βραχυκύκλωμα δεν είναι σοβαρό, θα βλάψει επίσης τον κινητήρα.


Υπόταξη: Για παράδειγμα, η κανονική λειτουργία του κινητήρα, η μείωση της τάσης τροφοδοσίας προκαλεί την απελευθέρωση της συσκευής, με αποτέλεσμα την ανώμαλη λειτουργία του κυκλώματος ελέγχου,Και ακόμα και ένα ατύχημα.Υποθέτοντας ότι το φορτίο του κινητήρα είναι σταθερό,
Η τάση του ηλεκτρικού δικτύου είναι πολύ χαμηλή, λόγω της ηλεκτρομαγνητικής ροπής και της τάσης του τρι-φασικού ασυγχρόνου κινητήρα.
Σε άμεση αναλογία με το τετραγωνικό θα προκαλέσει μείωση της ηλεκτρομαγνητικής ροπής και ένα σταθερό φορτίο
Εάν ο κινητήρας σταματήσει και το ρεύμα του κινητήρα αυξηθεί, ο κινητήρας θερμαίνεται και βλάπτει σοβαρά τον κινητήρα.


Υπερήταση: Το φαινόμενο της διακύμανσης της τάσης κατά την οποία η τάση μεταστροφής συχνότητας ισχύος αυξάνεται κατά την τετραγωνική ρίζα, υπερβαίνει την ονομαστική τιμή κατά 10% και διαρκεί περισσότερο από ένα λεπτό.Αυτό το φαινόμενο γενικά ανήκει στο φαινόμενο της ηλεκτρομαγνητικής διαταραχής του συστήματος ενέργειας.


Συνοπτικά, το υπερκύκλωμα μπορεί να οφείλεται σε εσφαλμένη κατάσταση εκκίνησης ή ροπή φορτίου
Προκαλείται από μια απότομη αύξηση, η υποστροφή είναι η μείωση της τάσης τροφοδοσίας στην επιτρεπόμενη τιμή του κινητήρα
Η ηλεκτρομαγνητική ροπή μειώνεται με σταθερό φορτίο.